Warning: Illegal string offset 'tel' in /home/customer/www/hypo4you.be/public_html/wp-content/plugins/company-general-contact-data/contact-data.php on line 84

WIJ ZOEKEN SAMEN MET JOU DE VOORDELIGSTE FORMULE

Bent u van plan om een huis te kopen, te verbouwen of om een nieuwbouwwoning te bouwen? Of wilt u een nieuwe woning kopen terwijl uw oude woning nog niet verkocht is?

Dan bent u vast op zoek naar de voordeligste hypothecaire lening!

Het is echter niet gemakkelijk om alle formules van alle verschillende banken met elkaar te vergelijken. En dat is exact waar wij u bij helpen.

Als onafhankelijk makelaar vergelijken wij de tarieven van 16 banken in 1 afspraak en selecteren dan samen met u de voordeligste formule.

WEGWIJS IN DE SOORTEN LENINGEN

Vaste mensualiteiten

Het maandelijks af te betalen bedrag blijft gelijk tijdens de volledige looptijd van de lening (bij een vaste rentevoet).

Vaste maandelijkse kapitaalaflossingen

Je betaalt bij iedere aflossing een gelijk deel van het kapitaal terug, plus een variabel deel interesten. De afbetalingen zijn in het begin van de looptijd hogeren en zakken naar het einde van de looptijd.

Vaste termijn

Je betaalt maandelijks enkel intresten terug. Op het einde van de looptijd moet je het geleende kapitaal dan wel in één keer terug betalen.

Vaste of variabele rentevoet

De vaste interestvoet blijft ongewijzigd tijdens de volledige duurtijd van de lening. Een variabele interestvoet kan wel dalen maar ook stijgen.

Lenen inclusief notariskosten

Indien gewenst kan je meer lenen dan enkel de aankoopwaarde van de woning. Notariskosten kunnen zo via de lening worden betaald.

 

Contacteer ons voor een persoonlijke berekening op maat van uw project bel ons .

 

 

Let op, geld lenen kost ook geld!


Offerte